Wat zijn de start- en eindtijden van het UPventure camp van Zomerkamp Amsterdam?
Brengen kan tussen 8.00 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 18.00 uur. Wil je later brengen of eerder ophalen kan dat natuurlijk. Laat het ons wel even weten.

Wat betekenen de Thema’s?
In de Zomerkamp Weken heeft elke week een thema. Wij zorgen dan voor activiteiten en aankleding in dat thema en de kinderen mogen verkleed komen, als ze dat graag willen.

Wat als ik te laat kom om ophalen?
De eerste keer binnen een half uur knijpen we een oogje dicht. Na een half uur, of als het voor de tweede maal gebeurt brengen wij €17,50 per half uur in rekening, gelijk te voldoen per pin op locatie.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?
Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van de Vebon. Deze is per mail gestuurd of vind je hier.

Waar boek ik een kampdag en betaal ik?
Het UPventure camp kan uitsluitend geboekt worden op de website. Je kunt direct betalen of je ontvangt van ons een e-mail met factuur en betaallink.

Kan ik annuleren?
Zie de Algemene Voorwaarden.

Telefonisch contact
Het kantoor van UP Events is altijd bereikbaar en is gevestigd op de locatie van Zomerkamp Amsterdam. Wil je gedurende de dag gecontacteerd worden? Geef dit aan.

Eten, drinken en allergieën
De kinderen krijgen een heerlijke lunch met brood (wit en bruin), diverse hartig en zoet beleg, vers fruit, sap en melk.

Wij houden rekening met speciale wensen van deelnemers, zoals een dieet, allergie of vegetarisch menu. Vergeet dit niet bij de inschrijving van jouw kind te vermelden in het veld ‘opmerkingen’.

Gaan de kinderen van het terrein?
Dit is niet nodig, het terrein is groot genoeg en alle activiteiten vinden plaats op het terrein. Willen we toch iets leuks doen buiten het terrein, dan zullen we eerst de ouders om toestemming vragen.

Mogen de ouders komen kijken?
Jazeker, vaak heel leuk maar soms voor de kinderen ook verwarrend als je weer weggaat.

Ik heb voor 5 dagen geboekt maar mijn kind kan 1 dag niet, wat nu?
Stuur even een mail naar kids@upevents.nl, dan vinden we een passende oplossing.

Moet ik mijn kind zakgeld meegeven?
Nee, eten en drinken krijgen ze, alle activiteiten en materialen zijn inbegrepen, verder is er niets te koop.

Gebruik van mobiele telefoons
Je kunt jouw kind een mobiele telefoon meegeven. Echter zijn we de hele dag actief verspreid over het terrein dus zullen wij de kinderen vragen de mobieltjes achter te laten in de gemeenschappelijk ruimte. Daarnaast denken wij dat het maken van vriendjes en vriendinnetjes beter gaat als de focus volledig bij het kamp ligt. Dus als het even kan, laat de telefoon dan thuis. Mocht je dringend je kinderen willen spreken? Het kantoor is altijd bereikbaar.

Medicijngebruik
Onze medewerkers zijn niet gerechtigd om medicijnen toe te dienen, met uitzondering van levensbedreigende situaties. Eventuele bijzonderheden kun je wel met ons delen.

Kan mijn kind alleen op kamp?
Jazeker, veel van de kinderen komen alleen. Ervaring leert ons dat het gros van de kinderen alleen komen, dus dat schept meteen een band.

Ik wil graag bij mijn vriend(in) in dezelfde groep, kan dat?
Tuurlijk, houden we rekening mee. Graag even bij de opmerkingen invullen.

Verzekeringen
UP Events heeft een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Mocht je het willen, kun je zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten.