Zomervakantie kamp Amsterdam

Het zomervakantie kamp staat ook wel bekend als het zomerkamp en is het grote succesverhaal van UPventure’s kinderkampen. Na dit grote succes heeft UP Events besloten de kinderkampen door te zetten tijdens de andere vakanties. Zeker nu dat ouders meer en meer thuis werken, geeft dit een plek waar kinderen naar toe kunnen gaan. Zo worden de dagen gevuld met plezier. Het kamp is voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud en het kamp is zonder overnachtingen, maar vol met fun.

Het zomervakantie kamp vindt plaats op het terrein van UP Events, dat is gelegen in Amsterdam West, in de tuinen van West. Wij vinden het belangrijk om de natuur te stimuleren, dus is op het terrein zo veel mogelijk groen behouden en toegevoegd waar nodig. Verder is op het terrein ook een ‘strandje’ te vinden, waar spellen op gespeeld worden, maar waar je ook op kunt relaxen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen terecht kan bij ons, daarom is het ook mogelijk om het kinderkamp in het Engels te volgen.

Activiteiten kinderkamp Amsterdam

Tijdens het zomervakantie kamp doen we zo veel mogelijk buiten, daarom is het belangrijk dat kinderen goed gekleed zijn. Zo kunnen ze volop genieten van sport en spel. Zo kunnen ze ontdekken en beleven en de uitdaging vinden in alle activiteiten. Wat wij bieden zijn sportieve, maar ook creatieve uitdagingen. Iets waar een kind van kan leren, op een speelse manier.

Een greep uit de activiteiten die mogelijk kunnen worden gedaan: lasergamen, bubbelvoetbal, archery tag, escape rooms, schilder workshops en boogschieten. Dit en meer kan onderdeel zijn van het dagprogramma. Veel van de activiteiten vereisen samenwerking, wat het makkelijker maakt om contact te leggen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Kom je een hele week naar het kinderkamp? Dan heb je meer kans dat je alle activiteiten kunt doen.

wat anderen vinden van zomervakantie kamp Amsterdam

Mijn zoon en vriendje hebben met veel plezier meegedaan.Toen ik ze ophaalde waren ze vol met verhalen wat ze gedaan hadden!Dat is voor mijn zoon bijzonder, want vaak verteld hij niet veel als hij ergens is geweest 🤣😉Kamp is afwisselend met moderne techniek (lasergamen, VRbril avontuur) tot "Robinson" activiteiten, samenwerken en ravotten op luchtkussen, etc.Mijn kind en zijn vriendje willen graag weer komen!!
janneke nijhof
janneke nijhof
07:57 10 May 21
Up events denkt direct mee en zet een extra stap om ook kinderen met speciale behoeftes te ontvangen. Bijzonder hoe dit door jullie is opgepakt, het voelde echt als thuis komen in een warm bad. Goeie overdracht bij de leiding die enthousiast en bekwaam zijn. Heerlijk buiten terrein met diversen vette activiteiten. Mijn zoon heeft een geweldig dag gehad dankzij jullie.
Nicole Lempers
Nicole Lempers
08:11 08 May 21
Mijn zoon heeft genoten, heerlijke dagen gehad, van bubbelvoetbal en lasergamen tot marshmallows roosteren. Leuk gevarieerd programma. Erg aardige leiding. Leiding is ook zeer behulpzaam en informatief! Zeker voor herhaling vatbaar.
Dunja Ullrich
Dunja Ullrich
17:15 07 May 21
Justin was vandaag voor eerst ondanks de regen heb die leuke kei gave dag gehad vooral escape room 👍
Suzanne Koppes
Suzanne Koppes
17:03 04 May 21
Onze zoon Per heeft voor de derde keer deelgenomen aan het Up Events kamp en het was weer geweldig leuk! Alle activiteiten zijn heel leuk om te doen, vooral Escape room, lasergame en VR. Maar het allerleukste was de begeleiding. Robin en Anne jullie zijn top!
Karin Schaap
Karin Schaap
20:01 01 May 21
Vanwege de Covid-19 waren we even bezorgd over hoe we onze dochter zouden entertainen tijdens de Herfstvakantie dit jaar. Upevent heeft ons letterlijk gered! Wat een mooie plek! Wat een organisatie! Heel goed georganizeerd, het personeel was echt vriendelijk. Voor ons is het echt herhalingsvatbaar. Bedankt allemaal!
Sitki Aktas
Sitki Aktas
10:39 05 Nov 20
Mats heeft enorm genoten. Dank voor al jullie inspanning en goede voorbereiding vooraf. Hij voelde zich inderdaad al vanaf het begin op zijn gemak.Onze angst dat hij het misschien spannend vond en wellicht moeilijk aansluiting zou vinden was volledig onterecht. Zijn eerste opmerking afgelopen donderdag was "Ik wil volgend jaar weer"Een groot compliment aan jullie allen en speciaal voor Lara die super hun best hebben gedaan om dit tot een groot feest te maken.De activiteiten en de begeleiding waren super voor de kids en dat zijn vriendje op de tweede dag ook mee mocht was helemaal top.Ontzettend bedankt voor jullie fantastische kamp.
Haike Spek
Haike Spek
10:24 18 Aug 20
Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!
Ryanne Becking
Ryanne Becking
11:01 11 Aug 20
Mijn dochter is nog nooit zo moe en voldaan geweest als na het Zomerkamp van UP Events. Enthousiaste begeleiders, schitterende locatie en de leukste activiteiten voor de kids.
Tara Noom
Tara Noom
11:57 29 Jul 20
Mijn dochter had voor het derde jaar op rij een geweldige tijd.
Daniel M
Daniel M
19:27 20 Jul 20
Onze zoon heeft een geweldige tijd gehad op Zomerkamp! Zozeer zelfs dat we hem een ​​tweede week stuurden. Hij hield van alle activiteiten, er was een grote variëteit en ze hielden hem de hele dag bezig. Sterk aanbevelen aan iedereen die actieve kinderen heeft en ze de hele dag wil laten bewegen.
Laura Filmus
Laura Filmus
14:53 20 Jul 20
Nacima Qnioun
Nacima Qnioun
18:51 15 Jul 20
Korradin
Korradin
17:39 27 Aug 19
Mijn 12yo hadden veel plezier in dit kamp. Hij sprak geen Nederlands en de raadgevers lieten hem zo welkom voelen. Het was zo'n hit, we hebben een tweede week gedaan!
William Higgins
William Higgins
13:01 22 Aug 19
dial faye
dial faye
13:27 08 Aug 19
Henk Simons
Henk Simons
10:08 21 Mar 18
Google Beoordelingen
4.8

Schrijf een review

Keurmerken en veiligheid

Veiligheid staat voorop, daarom is het zomervakantie kamp via UP Events aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Zo werken wij met een veiligheidssysteem dat speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld is. Met dit systeem houden wij onder andere een oog op risico’s door middel van een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten. Verder zijn er onder andere beheersmaatregelen voor risico’s, vinden er registraties plaats, trainen wij onze instructeurs en doen wij controles en onderhoud van materialen.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.30 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 16:45 en 17.15 uur. Tijdens het zomervakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen, maar ondanks dat het zomer is, kan weer tegenzitten. Dan kunnen we soms niet anders dan het programma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om te zorgen voor goede kleding, zodat de kinderen het niet koud krijgen.

Op elke vrijdag van het Zomerkamp vindt de weekafsluiting plaats. Op deze vrijdagen roosteren de kids marshmallows op een kampvuurtje en zal er een leuk muziekje op staan. Daarnaast is dit een borreluurtje voor alle ouders. Kom je ook gezellig om 16:00 een hapje en drankje doen?

Overzicht aanmeldingen

Wil je je kids graag in de wat rustigere weken laten komen? Dat kan! Uit ervaring weten we dat weken 3, 4 en 5 over het algemeen wat minder aanmeldingen hebben, wat voor een iets relaxtere sfeer kan zorgen voor sommige kinderen.

Zomervakantie kamp Amsterdam data

12 juli 2021 t/m 20 augustus 2021

Prijzen

1 dag: € 64,-
2 dagen: € 123,-
3 dagen: € 177,-
4 dagen: € 226,-
5 dagen: € 269,-

Prijzen zijn per kind en inclusief BTW

Profiteer van de gezinskorting!

Boek je voor meerdere kids van één gezin? Dan worden de dagen van alle kinderen bij elkaar opgeteld en hanteren we de bijbehorende prijs. Bijvoorbeeld: Henk & Pietje zijn twee broertjes, die allebei 3 dagen komen. Dan wordt de prijs slechts €53,80 per kind per dag! Vul wel per kind het contactformulier in.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

De begeleiders van zomervakantie kamp

Alle begeleiders en instructeurs van zomervakantie kamp Amsterdam zijn medewerkers van UP Events. Hierdoor hebben zij veel ervaring met kinderen. Zij werken namelijk met kinderfeestjes, met sport- en speldagen voor scholen, maar sommige hebben ook al eens gewerkt op een eerdere kinderkamp. Daarnaast hebben velen een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Dit maakt het dat zij goed met kinderen zijn.

Wij zorgen ervoor dat al onze begeleiders goed getraind zijn. Zo kunnen zij enthousiast en positief te werk gaan en goede structuur aanbrengen.