Zomervakantie kamp Amsterdam

Het zomervakantie kamp staat ook wel bekend als het zomerkamp en is het grote succesverhaal van UPventure’s kinderkampen. Na dit grote succes heeft UP Events besloten de kinderkampen door te zetten tijdens de andere vakanties. Zeker nu dat ouders meer en meer thuis werken, geeft dit een plek waar kinderen naar toe kunnen gaan. Zo worden de dagen gevuld met plezier. Het kamp is voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud en het kamp is zonder overnachtingen, maar vol met fun.

Het zomervakantie kamp vindt plaats op het terrein van UP Events, dat is gelegen in Amsterdam West, in de tuinen van West. Wij vinden het belangrijk om de natuur te stimuleren, dus is op het terrein zo veel mogelijk groen behouden en toegevoegd waar nodig. Verder is op het terrein ook een ‘strandje’ te vinden, waar spellen op gespeeld worden, maar waar je ook op kunt relaxen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen terecht kan bij ons, daarom is het ook mogelijk om het kinderkamp in het Engels te volgen.

Activiteiten kinderkamp Amsterdam

Tijdens het zomervakantie kamp doen we zo veel mogelijk buiten, daarom is het belangrijk dat kinderen goed gekleed zijn. Zo kunnen ze volop genieten van sport en spel. Zo kunnen ze ontdekken en beleven en de uitdaging vinden in alle activiteiten. Wat wij bieden zijn sportieve, maar ook creatieve uitdagingen. Iets waar een kind van kan leren, op een speelse manier.

Een greep uit de activiteiten die mogelijk kunnen worden gedaan: lasergamen, bubbelvoetbal, archery tag, escape rooms, schilder workshops en boogschieten. Dit en meer kan onderdeel zijn van het dagprogramma. Veel van de activiteiten vereisen samenwerking, wat het makkelijker maakt om contact te leggen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Kom je een hele week naar het kinderkamp? Dan heb je meer kans dat je alle activiteiten kunt doen.

Wat anderen vinden van zomervakantie kamp Amsterdam

Mijn zoon ging alleen en is 4 dagen geweest bij het zomerkamp. De kinderen, activiteiten en de begeleiding vond hij allemaal even leuk, elke dag kreeg ik weer enthousiaste verhalen. Voor herhaling vatbaar.
Patricia Woestenburg
Patricia Woestenburg
09:32 17 Aug 22
Archideae
Archideae
16:11 06 Aug 21
Superleuk zomerkamp voor kids!
Michiel Plakman
Michiel Plakman
15:10 06 Aug 21
Ron van Eeuwen
Ron van Eeuwen
16:55 30 Jul 21
Superleuke en veel activiteiten
Bregje Kop
Bregje Kop
05:45 16 Jul 21
Nicky Vos
Nicky Vos
18:25 16 Jun 21
Luc Haverkamp
Luc Haverkamp
18:25 16 Jun 21
Joran Van Kemenade
Joran Van Kemenade
18:25 16 Jun 21
Mijn zoon en vriendje hebben met veel plezier meegedaan.Toen ik ze ophaalde waren ze vol met verhalen wat ze gedaan hadden!Dat is voor mijn zoon bijzonder, want vaak verteld hij niet veel als hij ergens is geweest 🤣😉Kamp is afwisselend met moderne techniek (lasergamen, VRbril avontuur) tot “Robinson” activiteiten, samenwerken en ravotten op luchtkussen, etc.Mijn kind en zijn vriendje willen graag weer komen!!
janneke nijhof
janneke nijhof
07:57 10 May 21
Up events denkt direct mee en zet een extra stap om ook kinderen met speciale behoeftes te ontvangen. Bijzonder hoe dit door jullie is opgepakt, het voelde echt als thuis komen in een warm bad. Goeie overdracht bij de leiding die enthousiast en bekwaam zijn. Heerlijk buiten terrein met diversen vette activiteiten. Mijn zoon heeft een geweldig dag gehad dankzij jullie.
Nicole Lempers
Nicole Lempers
08:11 08 May 21
js_loader

Keurmerken en veiligheid

Veiligheid staat voorop, daarom is het zomervakantie kamp via UP Events aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Zo werken wij met een veiligheidssysteem dat speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld is. Met dit systeem houden wij onder andere een oog op risico’s door middel van een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten. Verder zijn er onder andere beheersmaatregelen voor risico’s, vinden er registraties plaats, trainen wij onze instructeurs en doen wij controles en onderhoud van materialen.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.30 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 16:45 en 17.15 uur. Tijdens het zomervakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen, maar ondanks dat het zomer is, kan weer tegenzitten. Dan kunnen we soms niet anders dan het programma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om te zorgen voor goede kleding, zodat de kinderen het niet koud krijgen.

Op elke vrijdag van het Zomerkamp vindt de weekafsluiting plaats. Op deze vrijdagen roosteren de kids marshmallows op een kampvuurtje en zal er een leuk muziekje op staan. Daarnaast is dit een borreluurtje voor alle ouders. Kom je ook gezellig om 16:00 een hapje en drankje doen?

Overzicht aanmeldingen

Wil je je kids graag in de wat rustigere weken laten komen? Dat kan! Uit ervaring weten we dat weken 3, 4 en 5 over het algemeen wat minder aanmeldingen hebben, wat voor een iets relaxtere sfeer kan zorgen voor sommige kinderen.

Zomervakantie kamp Amsterdam data

18 Juli t/m 22 Juli
25 Juli t/m 29 Juli
1 Augustus t/m 5 Augustus
8 Augustus t/m 12 Augustus
15 Augustus t/m 19 Augustus
22 Augustus t/m 26 Augustus

Prijs

Per dag: 59,95
Prijs per kind, per dag en inclusief BTW

De begeleiders van zomervakantie kamp

Alle begeleiders en instructeurs van zomervakantie kamp Amsterdam zijn medewerkers van UP Events Kids. Hierdoor hebben zij veel ervaring met kinderen. Zij werken namelijk met kinderfeestjes, met sport- en speldagen voor scholen, maar sommige hebben ook al eens gewerkt op een eerdere kinderkamp. Daarnaast hebben velen een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Dit maakt het dat zij goed met kinderen zijn.

Wij zorgen ervoor dat al onze begeleiders goed getraind zijn. Zo kunnen zij enthousiast en positief te werk gaan en goede structuur aanbrengen.

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Creatieve workshops Amsterdam

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.