Voorjaarsvakantie kamp Amsterdam

Het Voorjaarsvakantie kamp Amsterdam is onderdeel van de kinderkampen van Up Events Kids. Na het succes van de laatste kinderkampen komen we dit jaar ook met Voorjaarsvakantie kamp op het terrein van UP Events Kids. De locatie bevind zich in Amsterdam West, in het mooi gebied van de Tuinen van West. Voor ouders die tijdens de vakantie aan het werk moeten is het kamp een fantastisch plek voor de kinderen om de vakantie door te brengen. Het kamp is voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar en is zonder overnachting, maar met een dag vol met leuke activiteiten en lol.

Wij vinden het belangrijk om groen in onze omgeving te stimuleren, daarom is er op het terrein zo veel mogelijk groen behouden en toegevoegd waar het kan. Verder vind je op het terrein een ‘strandje’, waar tal van spellen en activiteiten gehouden kunnen worden, maar natuurlijk een heerlijke plek ook om te relaxen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons langs kan komen, daarom is het ook mogelijk om het kinderkamp in het Engels te volgen.

Keurmerken en veiligheid

Het Voorjaarsvakantie kamp is via UP Events Kids aangesloten bij Recron en VeBon, TÜV gecertificeerd en is aangesloten bij veilig buitensporten. Wij gebruiken van de door de brancheorganisatie en TÜV ontwikkelde veiligheidssystemen. De onderdelen van ons veiligheidssysteem bestaan uit het volgende: beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, onderhoud en controles van de materialen samen met een uitgebreide risico analyse van voorjaarsvakantie kamp activiteiten.

Activiteiten

Tijdens het Voorjaarsvakantie kamp willen we natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn. Daarom ligt de focus vooral op sport, spel, ontdekken en ervaren. Natuurlijk zorgen we voor een uitdagende, leerzame en leuke activiteiten. Zo hebben de kinderen niet alleen lol, maar ontwikkelen ze zich op een speelse manier.

Een voorbeeld van de activiteiten die op een dag worden gedaan: bubbelvoetbal, laser gamen, archery tag, schilder workshops, escape rooms en boogschieten. Wij bieden elke dag weer een ander programma aan zodat er genoeg afwisseling is, elke dag is anders. De meeste van deze activiteiten vereisen veel samenwerking, waardoor het contact leggen erg makkelijk gaat. Hierdoor is het maken van nieuwe vrienden en vriendinnen voor iedereen goed te doen. Als je de hele week aanwezig bent is de kans groot dat je alle activiteiten een keer gedaan hebt.

Kom je één dag en wil je toch vaker komen? Dat is geen probleem, je kan gemakkelijk ook meerdere dagen komen. Neem contact met ons op of vraag het aan één van de kampleiders. Zo kan je als ouder optimaal genieten van je vakantie en kunnen de kinderen optimaal genieten van de aangeboden activiteiten

De begeleiders van het Voorjaarsvakantie kamp

De Voorjaarsvakantie kamp begeleiders en instructeurs zijn medewerkers van UP Events, waardoor ze regelmatig met kinderen te maken hebben. Zo begeleiden ze geregeld kinderfeestjes, workshops, of activiteiten- en sportdagen van scholen. Daarnaast hebben vele van onze begeleiders ook al eens eerder op een van de Kinderkampen gewerkt.

De meeste van onze begeleiders hebben een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. We trainen ze ook zelf, zodat we zeker zijn dat ze enthousiast en positief met de kinderen kunnen omgaan. Deze kunde brengen zij vervolgens aan in de kamp structuur.

Voorjaarsvakantie kamp Amsterdam dagen

Gezien de Voorjaarsvakantie nooit op dezelfde dagen valt, veranderen de kamp-data elk jaar. Wij houden dit netjes bij. Zo komen de nieuwe kamp-data op tijd op onze website te staan. Heb je dus interesse in boeken? Houd onze website goed in de gaten.

Dagen Voorjaarsvakantie kamp 2023: 28 februari, 1 & 2 maart

Prijs

Per dag: 59,95
Prijs per kind, per dag en inclusief BTW

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 17.15 uur. Tijdens het Voorjaarsvakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen, maar soms kan het weer tegenzitten. In dat soort gevallen, kunnen we niet anders dan het dagprogramma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om voor gepaste kleding te zorgen, zodat de kinderen zich goed en op hun gemak voelen tijdens de activiteiten.

Keurmerken en veiligheid

Het Voorjaarsvakantie kamp is via UP Events Kids aangesloten bij Recron en VeBon, TÜV gecertificeerd en is aangesloten bij veilig buitensporten. Wij gebruiken van de door de brancheorganisatie en TÜV ontwikkelde veiligheidssystemen. De onderdelen van ons veiligheidssysteem bestaan uit het volgende: beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, onderhoud en controles van de materialen samen met een uitgebreide risico analyse van voorjaarsvakantie kamp activiteiten.

Quotes van ouders

“Zij vonden het echt heel erg leuk! Waren totaal knock out, maar vandaag weer veel zin om te gaan. Onze zoon zei dat het enige jammere is dat je weer naar huis moet en niet daar ook slaapt in een tent 🙂 “

“Onze kinderen zeiden ons; “Mam, wij hebben echt veel kampen gedaan, maar dit is echt de vetste ooit, het is een dag lang een kinderfeestje!” Ze smeekten hun moeder of ze alsjeblieft de hele week mogen,”

“Hij vond het camp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuke meivakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie, en dit bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ‘n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Creatieve workshops Amsterdam

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.