Meivakantie kamp Amsterdam

Meivakantie kamp Amsterdam is onderdeel van de kinderkampen van UP Events Kids. Het kamp vindt dan ook plaats op het UP Events Kids terrein, dat gelegen is in de tuinen van West in Amsterdam. Hierdoor is het terrein omringt met groen. Voor de diversiteit, heeft UP Events Kids ook een ‘strandje’, waar onder andere beach volleybal wordt gespeeld. Verder staan er op het terrein loodsen waarin indoor activiteiten plaatsvinden.

Doordat er het hele jaar door bij UP Events Kids kinderfeestjes en vergelijkbare activiteiten worden gespeeld, hebben de medewerkers veel ervaring met kinderen. Daarnaast geven wij ook workshops, activiteiten en sportdagen op scholen. Een vakantiekamp voor kids van 8 t/m 13 jaar, is dan ook iets wat perfect aansluit op het aanbod.

Keurmerken en veiligheid

Via UP Events Kids is het meivakantie kamp aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en is door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Wij werken met een speciaal veiligheidssysteem dat door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld is. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn onder andere: een uitgebreide risico analyse van meivakantie kampactiviteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen.

Activiteiten

Bij UP Events Kids houden we van actief. Of dit nou lichamelijk of mentaal is. Daarom hebben we naast leuke sport en spel activiteiten ook uitdagende en leerzame activiteiten. Ontdekken en ervaren staat centraal bij alle activiteiten die wij aanbieden. We vinden het erg belangrijk om zo veel mogelijk in de buitenlucht te doen, wanneer het weer dit toelaat.

De grote hoeveelheid activiteiten maakt het dat elk kind verrast en verblijdt kan worden tijdens het Meivakantie kamp Amsterdam. Elke dag is anders, maar we doen ook enkele activiteiten meerdere keren. Zo is het lasergamen erg geliefd onder de kinderen. Ook andere activiteiten kunnen plaatsvinden, zoals bubbelvoetbal, archery tag, ontsnappen uit een escape room, of lekker creatief een masker maken. We knutselen en sporten er op los en dat is wat het Meivakantie kamp tot zo’n groot succes maakt. Er is namelijk meer dan genoeg te beleven.

Juist doordat elke dag anders is, is het makkelijk én leuk om meerdere dagen op kamp te komen. Zo verveel je je geen enkele dag. Heb je drie dagen geboekt, maar wil je toch extra dagen komen? Geen probleem, je kunt gemakkelijk bijboeken! Zo kun je optimaal genieten van de vakantie en de aangeboden activiteiten.

De begeleiders van het Meivakantie kamp

De Meivakantie kamp begeleiders en instructeurs zijn medewerkers van UP Events, waardoor ze regelmatig met kinderen te maken hebben. Zo begeleiden ze geregeld kinderfeestjes, workshops, of activiteiten- en sportdagen van scholen. Daarnaast hebben vele van onze begeleiders ook al eens eerder op een van de Kinderkampen gewerkt.

De meeste van onze begeleiders hebben een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. We trainen ze ook zelf, zodat we zeker zijn dat ze enthousiast en positief met de kinderen kunnen omgaan. Deze kunde brengen zij vervolgens aan in de kamp structuur.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 17.15 uur. Tijdens het Meivakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen, maar soms kan het weer tegenzitten. In dat soort gevallen, kunnen we niet anders dan het dagprogramma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om voor gepaste kleding te zorgen, zodat de kinderen zich goed en op hun gemak voelen tijdens de activiteiten.

Meivakantie kamp Amsterdam dagen

Gezien de Meivakantie nooit op dezelfde dagen valt, veranderen de kamp-data elk jaar. Wij houden dit netjes bij. Zo komen de nieuwe kamp-data op tijd op onze website te staan. Heb je dus interesse in boeken? Houd onze website goed in de gaten.

Dagen meikamp 2023:
24 april t/m 28 april
1 mei t/m 5 mei

Let op: op Koningsdag 27 april is er geen Meikamp!

Voor kids van 8 tot 13 jaar.

Prijs

Per dag: 59,95
Prijs per kind, per dag en inclusief BTW

Wat anderen van hun meivakantie kamp ervaring vonden

My son, 9, spent two days with UP. Usually he always wants to do these things with a friend but he was so excited about the activities that he did it alone. He came home both days full of fun stories. He had a great time!
Amanda Gowland
Amanda Gowland
1678107844
Mijn zoon en een vriendje zijn in de voorjaarsvakantie 3 dagen naar het kamp geweest en hebben het er ontzettend naar hun zin gehad. Het was moeilijk om ze aan het einde van de dag weer mee naar huis te krijgen. Het kamp is een mooie mix van spannende activiteiten zoals lasergamen en archery, lekker voetballen/sporten en knutselen. De locatie is ook geweldig. Een absolute aanrader!
Martien Swart
Martien Swart
1677838255
Mijn zoon ging alleen en is 4 dagen geweest bij het zomerkamp. De kinderen, activiteiten en de begeleiding vond hij allemaal even leuk, elke dag kreeg ik weer enthousiaste verhalen. Voor herhaling vatbaar.
Zephirin
Zephirin
1628266287
Superleuk zomerkamp voor kids!
Michiel Plakman
Michiel Plakman
1628262635
Ron van Eeuwen
Ron van Eeuwen
1627664156
Superleuke en veel activiteiten
Bregje Kop
Bregje Kop
1626414321
Nicky Vos
Nicky Vos
1623867945
Luc Haverkamp
Luc Haverkamp
1623867931
js_loader

Quotes van ouders

“Zij vonden het echt heel erg leuk! Waren totaal knock out, maar vandaag weer veel zin om te gaan. Onze zoon zei dat het enige jammere is dat je weer naar huis moet en niet daar ook slaapt in een tent 🙂 “

“Onze kinderen zeiden ons; “Mam, wij hebben echt veel kampen gedaan, maar dit is echt de vetste ooit, het is een dag lang een kinderfeestje!” Ze smeekten hun moeder of ze alsjeblieft de hele week mogen,”

“Hij vond het camp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuke meivakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie, en dit bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ‘n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Creatieve workshops Amsterdam

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.