Kerstvakantie kamp Amsterdam

De nieuwste aanwinst van de UPventure vakantiekampen is het Kerstvakantie kamp Amsterdam. Net als zijn voorgangers vindt het Kerstvakantie kamp plaats op het UP Events terrein, dat te vinden is in Amsterdam West. Doordat het terrein in de tuinen van West liggen, is het omringt door groen, iets wat UP Events graag behoud. Naast het vele groen, is er op het terrein ook een ‘strandje’ te vinden. Hierdoor is er de mogelijkheid om te spelen in het zand, of om mee te doen aan een gezellig potje beach volleybal.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich welkom voelt, is het ook mogelijk om het kinderkamp in het Engels te doen.

Keurmerken en veiligheid

Via UP Events is het Kerstvakantie kamp aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Wij werken met een veiligheidssysteem dat speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld is. Dit veiligheidssysteem houdt onder andere in dat er een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten wordt gedaan, dat er beheersmaatregelen zijn voor risico’s, dat er registraties plaatsvinden, dat er training is voor instructeurs, dat er controles en onderhoud plaatsvindt van de materialen.

Activiteiten Kinderkamp Amsterdam

Kinderkamp is bedoeld om lekker bezig te zijn. Daarom is het programma gevuld met sportieve en creatieve activiteiten. Sport, spel, ontdekken en beleven staat centraal tijdens het Kinderkamp. Kinderen krijgen daarom allerlei leuke, uitdagende, maar ook leerzame dingen te doen tijdens de vakantie. Soms is het belangrijk dat ze samenwerken, wat het nog makkelijker maakt om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Door het grote aanbod van UP Events is het makkelijk om elk kind de tijd van z’n leven te geven.

Wat biedt UP Events? Wel, hier is een greep uit de activiteiten die op ons terrein te doen zijn: lasergamen, boogschieten, archery tag, bubbelvoetbal, Robinson Crusoe, escape rooms en schilder workshops. Dit en meer kan worden verwerkt in het programma van het Kerstvakantie kamp. Kom je een hele week, dan heb je meer kans dat je alle activiteiten kunt doen.

Kerstvakantie kamp Amsterdam data 2021

27 t/m 30 december 2021 en 3 t/m 7 januari 2022

Boek nu een zomerkamp dag

Bel ons voor vragen over Zomerkamp Amsterdam

Wat anderen van hun kinderkamp ervaring vonden

Mijn zoon en vriendje hebben met veel plezier meegedaan.Toen ik ze ophaalde waren ze vol met verhalen wat ze gedaan hadden!Dat is voor mijn zoon bijzonder, want vaak verteld hij niet veel als hij ergens is geweest 🤣😉Kamp is afwisselend met moderne techniek (lasergamen, VRbril avontuur) tot "Robinson" activiteiten, samenwerken en ravotten op luchtkussen, etc.Mijn kind en zijn vriendje willen graag weer komen!!
janneke nijhof
janneke nijhof
07:57 10 May 21
Up events denkt direct mee en zet een extra stap om ook kinderen met speciale behoeftes te ontvangen. Bijzonder hoe dit door jullie is opgepakt, het voelde echt als thuis komen in een warm bad. Goeie overdracht bij de leiding die enthousiast en bekwaam zijn. Heerlijk buiten terrein met diversen vette activiteiten. Mijn zoon heeft een geweldig dag gehad dankzij jullie.
Nicole Lempers
Nicole Lempers
08:11 08 May 21
Mijn zoon heeft genoten, heerlijke dagen gehad, van bubbelvoetbal en lasergamen tot marshmallows roosteren. Leuk gevarieerd programma. Erg aardige leiding. Leiding is ook zeer behulpzaam en informatief! Zeker voor herhaling vatbaar.
Dunja Ullrich
Dunja Ullrich
17:15 07 May 21
Justin was vandaag voor eerst ondanks de regen heb die leuke kei gave dag gehad vooral escape room 👍
Suzanne Koppes
Suzanne Koppes
17:03 04 May 21
Onze zoon Per heeft voor de derde keer deelgenomen aan het Up Events kamp en het was weer geweldig leuk! Alle activiteiten zijn heel leuk om te doen, vooral Escape room, lasergame en VR. Maar het allerleukste was de begeleiding. Robin en Anne jullie zijn top!
Karin Schaap
Karin Schaap
20:01 01 May 21
Vanwege de Covid-19 waren we even bezorgd over hoe we onze dochter zouden entertainen tijdens de Herfstvakantie dit jaar. Upevent heeft ons letterlijk gered! Wat een mooie plek! Wat een organisatie! Heel goed georganizeerd, het personeel was echt vriendelijk. Voor ons is het echt herhalingsvatbaar. Bedankt allemaal!
Sitki Aktas
Sitki Aktas
10:39 05 Nov 20
Mats heeft enorm genoten. Dank voor al jullie inspanning en goede voorbereiding vooraf. Hij voelde zich inderdaad al vanaf het begin op zijn gemak.Onze angst dat hij het misschien spannend vond en wellicht moeilijk aansluiting zou vinden was volledig onterecht. Zijn eerste opmerking afgelopen donderdag was "Ik wil volgend jaar weer"Een groot compliment aan jullie allen en speciaal voor Lara die super hun best hebben gedaan om dit tot een groot feest te maken.De activiteiten en de begeleiding waren super voor de kids en dat zijn vriendje op de tweede dag ook mee mocht was helemaal top.Ontzettend bedankt voor jullie fantastische kamp.
Haike Spek
Haike Spek
10:24 18 Aug 20
Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!
Ryanne Becking
Ryanne Becking
11:01 11 Aug 20
Mijn dochter is nog nooit zo moe en voldaan geweest als na het Zomerkamp van UP Events. Enthousiaste begeleiders, schitterende locatie en de leukste activiteiten voor de kids.
Tara Noom
Tara Noom
11:57 29 Jul 20
Mijn dochter had voor het derde jaar op rij een geweldige tijd.
Daniel M
Daniel M
19:27 20 Jul 20
Onze zoon heeft een geweldige tijd gehad op Zomerkamp! Zozeer zelfs dat we hem een ​​tweede week stuurden. Hij hield van alle activiteiten, er was een grote variëteit en ze hielden hem de hele dag bezig. Sterk aanbevelen aan iedereen die actieve kinderen heeft en ze de hele dag wil laten bewegen.
Laura Filmus
Laura Filmus
14:53 20 Jul 20
Nacima Qnioun
Nacima Qnioun
18:51 15 Jul 20
Korradin
Korradin
17:39 27 Aug 19
Mijn 12yo hadden veel plezier in dit kamp. Hij sprak geen Nederlands en de raadgevers lieten hem zo welkom voelen. Het was zo'n hit, we hebben een tweede week gedaan!
William Higgins
William Higgins
13:01 22 Aug 19
dial faye
dial faye
13:27 08 Aug 19
Henk Simons
Henk Simons
10:08 21 Mar 18
Google Beoordelingen
4.8

Schrijf een review

De begeleiders van Kerstvakantie kamp

De begeleiders en instructeurs van het Kinderkamp Amsterdam werken regelmatig met kinderen. Dit omdat UP Events geregeld kinderfeestjes organiseert, maar ook activiteiten- en sportdagen voor scholen. Veel van onze begeleiders hebben een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Sommige van onze begeleiders hebben al eens eerder een Kinderkamp begeleid.

Uiteraard zorgen wij er voor dat alle begeleiders zijn getraind, zodat zij enthousiast en positief te werk kunnen gaan en een goede structuur aan kunnen brengen.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.30 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 16:45 en 17.15 uur. Tijdens het kerstvakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen. Ondanks dat het normaal heerlijk weer is, kan het een keertje tegenzitten. Dan kunnen we soms niet anders dan het programma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om te zorgen voor goede kleding, zodat de kinderen het niet koud krijgen.

Wat te verwachten tijdens het kinderkamp

Een dag kinderkamp bestaat uit 4 blokken met verschillende activiteiten. Iedere dag en iedere week heeft een ander schema. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te beleven. Het schema kan worden aangepast aan de omstandigheden en het weer. Wij proberen zo veel mogelijk buiten te doen, als het weer dit toelaat. Daarom is het belangrijk om goede kleding te dragen.

Lasergamen is erg populair onder de kinderen en daarom vinden ze het vaak leuk om dit vaker te doen. Wij zorgen er dan ook voor dat de activiteiten die leuk gevonden worden meerdere keren gedaan worden tijdens het Kerstvakantie kamp. Tussen de activiteiten door is er een ochtend en middag snack pauze. Tijdens lunch krijgen kinderen, na het eten, ook nog verschillende keuzes voor vrij spelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld lekker klauteren in het bos, lekker kleuren, of zelfs gezellig tafeltennissen. Alles wordt gedaan onder toezicht van de begeleiders.

Er wordt verwacht dat alle kinderen hun eigen eten mee nemen. Dit omdat wij, door Covid-19 momenteel geen eten mogen serveren.

Boek nu een zomerkamp dag

Bel ons voor vragen over Zomerkamp Amsterdam

Quotes van ouders

Kinderkampen tot dus ver: Zomerkamp Amsterdam, Herfstkamp Amsterdam en Meikamp Amsterdam

“Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!”

“Our son had a great time at Zomerkamp! So much so that we sent him for a second week. He loved all the activities, there was a great variety and they kept him busy all day. Highly recommend to anyone that has active kids and wants them moving all day.”

Onze kinderen zeiden ons; “Mam, wij hebben echt veel zomerkampen gedaan, maar dit is echt de vetste ooit, het is een dag lang een kinderfeestje!” Ze smeekten ons of ze alsjeblieft de hele week mochten.

Super tof kamp! Alles klopte: leuke, jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst, zo konden wij nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!