Kerstvakantie kamp Amsterdam

De nieuwste aanwinst van de UPventure vakantiekampen is het Kerstvakantie kamp Amsterdam. Net als zijn voorgangers vindt het Kerstvakantie kamp plaats op het UP Events Kids terrein, dat te vinden is in Amsterdam West. Doordat het terrein in de tuinen van West liggen, is het omringt door groen, iets wat UP Events Kids graag behoud. Naast het vele groen, is er op het terrein ook een ‘strandje’ te vinden. Hierdoor is er de mogelijkheid om te spelen in het zand, of om mee te doen aan een gezellig potje beach volleybal.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich welkom voelt, is het ook mogelijk om het kinderkamp in het Engels te doen.

Keurmerken en veiligheid

Via UP Events Kids is het Kerstvakantie kamp aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Wij werken met een veiligheidssysteem dat speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld is. Dit veiligheidssysteem houdt onder andere in dat er een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten wordt gedaan, dat er beheersmaatregelen zijn voor risico’s, dat er registraties plaatsvinden, dat er training is voor instructeurs, dat er controles en onderhoud plaatsvindt van de materialen.

Activiteiten Kinderkamp Amsterdam

Kinderkamp is bedoeld om lekker bezig te zijn. Daarom is het programma gevuld met sportieve en creatieve activiteiten. Sport, spel, ontdekken en beleven staat centraal tijdens het Kinderkamp. Kinderen krijgen daarom allerlei leuke, uitdagende, maar ook leerzame dingen te doen tijdens de vakantie. Soms is het belangrijk dat ze samenwerken, wat het nog makkelijker maakt om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Door het grote aanbod van UP Events is het makkelijk om elk kind de tijd van z’n leven te geven.

Wat biedt UP Events Kids? Wel, hier is een greep uit de activiteiten die op ons terrein te doen zijn: lasergamen, boogschieten, archery tag, bubbelvoetbal, Robinson Crusoe en schilder workshops. Dit en meer kan worden verwerkt in het programma van het Kerstvakantie kamp. Kom je een hele week, dan heb je meer kans dat je alle activiteiten kunt doen.

Kerstvakantie kamp Amsterdam data 2022

Data Kerstvakantie kamp 2022: 27 december t/m 30 december en 2 januari t/m 6 januari.

Wat anderen van hun kinderkamp ervaring vonden

My son, 9, spent two days with UP. Usually he always wants to do these things with a friend but he was so excited about the activities that he did it alone. He came home both days full of fun stories. He had a great time!
Amanda Gowland
Amanda Gowland
1678107844
Mijn zoon en een vriendje zijn in de voorjaarsvakantie 3 dagen naar het kamp geweest en hebben het er ontzettend naar hun zin gehad. Het was moeilijk om ze aan het einde van de dag weer mee naar huis te krijgen. Het kamp is een mooie mix van spannende activiteiten zoals lasergamen en archery, lekker voetballen/sporten en knutselen. De locatie is ook geweldig. Een absolute aanrader!
Martien Swart
Martien Swart
1677838255
Mijn zoon ging alleen en is 4 dagen geweest bij het zomerkamp. De kinderen, activiteiten en de begeleiding vond hij allemaal even leuk, elke dag kreeg ik weer enthousiaste verhalen. Voor herhaling vatbaar.
Zephirin
Zephirin
1628266287
Superleuk zomerkamp voor kids!
Michiel Plakman
Michiel Plakman
1628262635
Ron van Eeuwen
Ron van Eeuwen
1627664156
Superleuke en veel activiteiten
Bregje Kop
Bregje Kop
1626414321
Nicky Vos
Nicky Vos
1623867945
Luc Haverkamp
Luc Haverkamp
1623867931
js_loader

De begeleiders van Kerstvakantie kamp

De begeleiders en instructeurs van het Kinderkamp Amsterdam werken regelmatig met kinderen. Dit omdat UP Events Kids geregeld kinderfeestjes organiseert, maar ook activiteiten- en sportdagen voor scholen. Veel van onze begeleiders hebben een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Sommige van onze begeleiders hebben al eens eerder een Kinderkamp begeleid.

Uiteraard zorgen wij er voor dat alle begeleiders zijn getraind, zodat zij enthousiast en positief te werk kunnen gaan en een goede structuur aan kunnen brengen.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.30 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 16:45 en 17.15 uur. Tijdens het kerstvakantie kamp proberen we zo veel mogelijk activiteiten buiten te doen. Ondanks dat het normaal heerlijk weer is, kan het een keertje tegenzitten. Dan kunnen we soms niet anders dan het programma aanpassen. Wel vragen wij iedereen om te zorgen voor goede kleding, zodat de kinderen het niet koud krijgen.

Wat te verwachten tijdens het kinderkamp

Een dag kinderkamp bestaat uit 4 blokken met verschillende activiteiten. Iedere dag en iedere week heeft een ander schema. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te beleven. Het schema kan worden aangepast aan de omstandigheden en het weer. Wij proberen zo veel mogelijk buiten te doen, als het weer dit toelaat. Daarom is het belangrijk om goede kleding te dragen.

Lasergamen is erg populair onder de kinderen en daarom vinden ze het vaak leuk om dit vaker te doen. Wij zorgen er dan ook voor dat de activiteiten die leuk gevonden worden meerdere keren gedaan worden tijdens het Kerstvakantie kamp. Tussen de activiteiten door is er een ochtend en middag snack pauze. Tijdens lunch krijgen kinderen, na het eten, ook nog verschillende keuzes voor vrij spelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld lekker klauteren in het bos, lekker kleuren, of zelfs gezellig tafeltennissen. Alles wordt gedaan onder toezicht van de begeleiders.

Er wordt verwacht dat alle kinderen hun eigen eten mee nemen. Dit omdat wij, door Covid-19 momenteel geen eten mogen serveren.

Quotes van ouders

Kinderkampen tot dus ver: Zomerkamp Amsterdam, Herfstkamp Amsterdam en Meikamp Amsterdam

“Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!”

“Our son had a great time at Zomerkamp! So much so that we sent him for a second week. He loved all the activities, there was a great variety and they kept him busy all day. Highly recommend to anyone that has active kids and wants them moving all day.”

Onze kinderen zeiden ons; “Mam, wij hebben echt veel zomerkampen gedaan, maar dit is echt de vetste ooit, het is een dag lang een kinderfeestje!” Ze smeekten ons of ze alsjeblieft de hele week mochten.

Super tof kamp! Alles klopte: leuke, jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst, zo konden wij nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.