Herfstvakantie Kamp Amsterdam

Herfstvakantie kamp Amsterdam is het leukste kamp voor kinderen in de omgeving Amsterdam. Kinderen van 8 t/m 13 jaar kunnen één of meerdere dagen tijdens de herfstvakantie komen voor dagen vol plezier. Het kamp kan eventueel ook in het Engels worden gedaan, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

De vakantiekampen staat ook wel bekend als UPventure, aangezien het wordt georganiseerd door UP Events. Alle kampen zijn zonder overnachtingen, maar vol plezier! Dit komt mede door het prachtige beschikbare terrein, in Amsterdam West. Op dit terrein is veel groen te vinden, maar ook een ‘strandje’ waar kinderen lekker met zand kunnen spelen. Daarnaast heeft UP Events ook meerdere loodsen, waar binnen activiteiten plaats kunnen vinden. Door het jaar heen worden hier ook veel kinderfeestjes georganiseerd, waarbij soortgelijke activiteiten gespeeld worden. Ook is het niet ongebruikelijk dat er workshops, activiteiten- en sportdagen op scholen wordt georganiseerd. Het team heeft dus veel ervaring met kinderen en begeleiding. Kinderkampen sluiten dus perfect aan bij het brede aanbod van UP Events.

 

Activiteiten

De kamp activiteiten zijn gefocust op sport, spel, ontdekken en ervaren. Verder zorgen we voor leuke, uitdagende en leerzame activiteiten die zo veel mogelijk in de buitenlucht kunnen plaatsvinden.

Tijdens Herfstvakantie kamp Amsterdam worden de kinderen verrast door het scala aan activiteiten dat UP Events te bieden heeft. Een greep uit het aanbod: lasergamen (outdoor), boogschieten (word een echte Robin Hood), escape room voor kinderen, rennen en knallen met bubbelvoetbal, een andere wereld ontdekken met een VR experience, of zelfs schilder en knutsel workshops. Kortom, de beste tijd van je leven!

Niet genoeg aan één dag kamp-pret? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk voor de hele week het kamp boeken, of zelfs bijboeken als je na de eerste dag pret zin hebt in meer. Activiteiten die leuk gevonden worden, plannen we vaak nog een keertje in, maar we zorgen ook voor genoeg nieuwe activiteiten. Zo is er altijd wel iets te beleven!

Boek nu een zomerkamp dag

Bel ons voor vragen over Zomerkamp Amsterdam

De begeleiders van Herfstvakantie kamp

Alle begeleiders en instructeurs van het Herfstvakantie kamp werken geregeld met kinderen bij de alledaagse activiteiten van UP Events. Vele van onze medewerkers hebben dan ook een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Daarnaast zorgen wij dat alle begeleiders goed getraind zijn, om altijd een enthousiaste en positieve houding te hebben wanneer ze met kinderen werken. Dit kunnen zij dan goed combineren met het aanbrengen van structuur.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 17.15 uur. Het dagprogramma van Herfstvakantie kamp is vatbaar voor wijzigingen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het weer. Wij proberen wel zo veel mogelijk buiten te doen, daarom vragen wij om er voor te zorgen dat de kinderen goede, gepaste kleding dragen.

Herfstvakantie kamp Amsterdam data 2021

Gezien de Herfstvakantie nooit op dezelfde dagen valt, veranderen de kamp-data elk jaar. Wij houden dit netjes bij. Zo komen de nieuwe kamp-data op tijd op onze website te staan.

Dagen herfstkamp: 18 oktober  t/m 22 oktober 2021

Keurmerken en veiligheid

Doordat Herfstvakantie kamp Amsterdam een onderdeel is van UP Events, is het automatisch aangesloten bij Recron en Vebon veilig buitensporten. Daarnaast is het bedrijf TÜV gecertificeerd. UP Events werkt met een speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld veiligheidssysteem. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten, beheersmaatregelen voor risico’s. registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen en meer.

 

Herfstvakantie kamp Amsterdam

Mijn zoon en vriendje hebben met veel plezier meegedaan.Toen ik ze ophaalde waren ze vol met verhalen wat ze gedaan hadden!Dat is voor mijn zoon bijzonder, want vaak verteld hij niet veel als hij ergens is geweest 🤣😉Kamp is afwisselend met moderne techniek (lasergamen, VRbril avontuur) tot "Robinson" activiteiten, samenwerken en ravotten op luchtkussen, etc.Mijn kind en zijn vriendje willen graag weer komen!!
janneke nijhof
janneke nijhof
07:57 10 May 21
Up events denkt direct mee en zet een extra stap om ook kinderen met speciale behoeftes te ontvangen. Bijzonder hoe dit door jullie is opgepakt, het voelde echt als thuis komen in een warm bad. Goeie overdracht bij de leiding die enthousiast en bekwaam zijn. Heerlijk buiten terrein met diversen vette activiteiten. Mijn zoon heeft een geweldig dag gehad dankzij jullie.
Nicole Lempers
Nicole Lempers
08:11 08 May 21
Mijn zoon heeft genoten, heerlijke dagen gehad, van bubbelvoetbal en lasergamen tot marshmallows roosteren. Leuk gevarieerd programma. Erg aardige leiding. Leiding is ook zeer behulpzaam en informatief! Zeker voor herhaling vatbaar.
Dunja Ullrich
Dunja Ullrich
17:15 07 May 21
Justin was vandaag voor eerst ondanks de regen heb die leuke kei gave dag gehad vooral escape room 👍
Suzanne Koppes
Suzanne Koppes
17:03 04 May 21
Onze zoon Per heeft voor de derde keer deelgenomen aan het Up Events kamp en het was weer geweldig leuk! Alle activiteiten zijn heel leuk om te doen, vooral Escape room, lasergame en VR. Maar het allerleukste was de begeleiding. Robin en Anne jullie zijn top!
Karin Schaap
Karin Schaap
20:01 01 May 21
Vanwege de Covid-19 waren we even bezorgd over hoe we onze dochter zouden entertainen tijdens de Herfstvakantie dit jaar. Upevent heeft ons letterlijk gered! Wat een mooie plek! Wat een organisatie! Heel goed georganizeerd, het personeel was echt vriendelijk. Voor ons is het echt herhalingsvatbaar. Bedankt allemaal!
Sitki Aktas
Sitki Aktas
10:39 05 Nov 20
Mats heeft enorm genoten. Dank voor al jullie inspanning en goede voorbereiding vooraf. Hij voelde zich inderdaad al vanaf het begin op zijn gemak.Onze angst dat hij het misschien spannend vond en wellicht moeilijk aansluiting zou vinden was volledig onterecht. Zijn eerste opmerking afgelopen donderdag was "Ik wil volgend jaar weer"Een groot compliment aan jullie allen en speciaal voor Lara die super hun best hebben gedaan om dit tot een groot feest te maken.De activiteiten en de begeleiding waren super voor de kids en dat zijn vriendje op de tweede dag ook mee mocht was helemaal top.Ontzettend bedankt voor jullie fantastische kamp.
Haike Spek
Haike Spek
10:24 18 Aug 20
Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!
Ryanne Becking
Ryanne Becking
11:01 11 Aug 20
Mijn dochter is nog nooit zo moe en voldaan geweest als na het Zomerkamp van UP Events. Enthousiaste begeleiders, schitterende locatie en de leukste activiteiten voor de kids.
Tara Noom
Tara Noom
11:57 29 Jul 20
Mijn dochter had voor het derde jaar op rij een geweldige tijd.
Daniel M
Daniel M
19:27 20 Jul 20
Onze zoon heeft een geweldige tijd gehad op Zomerkamp! Zozeer zelfs dat we hem een ​​tweede week stuurden. Hij hield van alle activiteiten, er was een grote variëteit en ze hielden hem de hele dag bezig. Sterk aanbevelen aan iedereen die actieve kinderen heeft en ze de hele dag wil laten bewegen.
Laura Filmus
Laura Filmus
14:53 20 Jul 20
Nacima Qnioun
Nacima Qnioun
18:51 15 Jul 20
Korradin
Korradin
17:39 27 Aug 19
Mijn 12yo hadden veel plezier in dit kamp. Hij sprak geen Nederlands en de raadgevers lieten hem zo welkom voelen. Het was zo'n hit, we hebben een tweede week gedaan!
William Higgins
William Higgins
13:01 22 Aug 19
dial faye
dial faye
13:27 08 Aug 19
Henk Simons
Henk Simons
10:08 21 Mar 18
Google Beoordelingen
4.8

Schrijf een review

Quotes van ouders

“Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!”

“Our son had a great time at this kids kamp! So much so that we sent him for a second week. He loved all the activities, there was a great variety and they kept him busy all day. Highly recommend to anyone that has active kids and wants them moving all day.”

“Hij vond het kamp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuk herfstvakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie en dit bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ’n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”