Herfstvakantie Kamp Amsterdam

Herfstvakantie kamp Amsterdam is het leukste kamp voor kinderen in de omgeving Amsterdam. Kinderen van 8 t/m 13 jaar kunnen één of meerdere dagen tijdens de herfstvakantie komen voor dagen vol plezier. Het kamp kan eventueel ook in het Engels worden gedaan, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

De vakantiekampen staat ook wel bekend als UPventure, aangezien het wordt georganiseerd door UP Events. Alle kampen zijn zonder overnachtingen, maar vol plezier! Dit komt mede door het prachtige beschikbare terrein, in Amsterdam West. Op dit terrein is veel groen te vinden, maar ook een ‘strandje’ waar kinderen lekker met zand kunnen spelen. Daarnaast heeft UP Events ook meerdere loodsen, waar binnen activiteiten plaats kunnen vinden. Door het jaar heen worden hier ook veel kinderfeestjes georganiseerd, waarbij soortgelijke activiteiten gespeeld worden. Ook is het niet ongebruikelijk dat er workshops, activiteiten- en sportdagen op scholen wordt georganiseerd. Het team heeft dus veel ervaring met kinderen en begeleiding. Kinderkampen sluiten dus perfect aan bij het brede aanbod van UP Events.

 

Activiteiten

De kamp activiteiten zijn gefocust op sport, spel, ontdekken en ervaren. Verder zorgen we voor leuke, uitdagende en leerzame activiteiten die zo veel mogelijk in de buitenlucht kunnen plaatsvinden.

Tijdens Herfstvakantie kamp Amsterdam worden de kinderen verrast door het scala aan activiteiten dat UP Events te bieden heeft. Een greep uit het aanbod: lasergamen (outdoor), boogschieten (word een echte Robin Hood), escape room voor kinderen, rennen en knallen met bubbelvoetbal, een andere wereld ontdekken met een VR experience, of zelfs schilder en knutsel workshops. Kortom, de beste tijd van je leven!

Niet genoeg aan één dag kamp-pret? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk voor de hele week het kamp boeken, of zelfs bijboeken als je na de eerste dag pret zin hebt in meer. Activiteiten die leuk gevonden worden, plannen we vaak nog een keertje in, maar we zorgen ook voor genoeg nieuwe activiteiten. Zo is er altijd wel iets te beleven!

Boek nu een zomerkamp dag

Bel ons voor vragen over Zomerkamp Amsterdam

De begeleiders van Herfstvakantie kamp

Alle begeleiders en instructeurs van het Herfstvakantie kamp werken geregeld met kinderen bij de alledaagse activiteiten van UP Events. Vele van onze medewerkers hebben dan ook een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Daarnaast zorgen wij dat alle begeleiders goed getraind zijn, om altijd een enthousiaste en positieve houding te hebben wanneer ze met kinderen werken. Dit kunnen zij dan goed combineren met het aanbrengen van structuur.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 17.15 uur. Het dagprogramma van Herfstvakantie kamp is vatbaar voor wijzigingen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het weer. Wij proberen wel zo veel mogelijk buiten te doen, daarom vragen wij om er voor te zorgen dat de kinderen goede, gepaste kleding dragen.

Herfstvakantie kamp Amsterdam data 2021

Gezien de Herfstvakantie nooit op dezelfde dagen valt, veranderen de kamp-data elk jaar. Wij houden dit netjes bij. Zo komen de nieuwe kamp-data op tijd op onze website te staan.

Dagen herfstkamp: 18 oktober  t/m 22 oktober 2021

Keurmerken en veiligheid

Doordat Herfstvakantie kamp Amsterdam een onderdeel is van UP Events, is het automatisch aangesloten bij Recron en Vebon veilig buitensporten. Daarnaast is het bedrijf TÜV gecertificeerd. UP Events werkt met een speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld veiligheidssysteem. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten, beheersmaatregelen voor risico’s. registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen en meer.

 

Quotes van ouders

“Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!”

“Our son had a great time at this kids kamp! So much so that we sent him for a second week. He loved all the activities, there was a great variety and they kept him busy all day. Highly recommend to anyone that has active kids and wants them moving all day.”

“Hij vond het kamp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuk herfstvakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie en dit bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ’n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”