Herfstvakantie Kamp Amsterdam

Herfstvakantie kamp Amsterdam is het leukste kamp voor kinderen in de omgeving Amsterdam. Kinderen van 8 t/m 13 jaar kunnen één of meerdere dagen tijdens de herfstvakantie komen voor dagen vol plezier. Het kamp kan eventueel ook in het Engels worden gedaan, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

De vakantiekampen staat ook wel bekend als UPventure, aangezien het wordt georganiseerd door UP Events Kids. Alle kampen zijn zonder overnachtingen, maar vol plezier! Dit komt mede door het prachtige beschikbare terrein, in Amsterdam West. Op dit terrein is veel groen te vinden, maar ook een ‘strandje’ waar kinderen lekker met zand kunnen spelen. Daarnaast heeft UP Events Kids ook meerdere loodsen, waar binnen activiteiten plaats kunnen vinden. Door het jaar heen worden hier ook veel kinderfeestjes georganiseerd, waarbij soortgelijke activiteiten gespeeld worden. Ook is het niet ongebruikelijk dat er workshops, activiteiten- en sportdagen op scholen wordt georganiseerd. Het team heeft dus veel ervaring met kinderen en begeleiding. Kinderkampen sluiten dus perfect aan bij het brede aanbod van UP Events Kids.

Activiteiten

De kamp activiteiten zijn gefocust op sport, spel, ontdekken en ervaren. Verder zorgen we voor leuke, uitdagende en leerzame activiteiten die zo veel mogelijk in de buitenlucht kunnen plaatsvinden.

Tijdens Herfstvakantie kamp Amsterdam worden de kinderen verrast door het scala aan activiteiten dat UP Events Kids te bieden heeft. Een greep uit het aanbod: lasergamen (outdoor), boogschieten (word een echte Robin Hood), escape room voor kinderen, rennen en knallen met bubbelvoetbal, een andere wereld ontdekken met een VR games, of zelfs schilder en knutsel workshops. Kortom, de beste tijd van je leven!

Niet genoeg aan één dag kamp-pret? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk voor de hele week het kamp boeken, of zelfs bijboeken als je na de eerste dag pret zin hebt in meer. Activiteiten die leuk gevonden worden, plannen we vaak nog een keertje in, maar we zorgen ook voor genoeg nieuwe activiteiten. Zo is er altijd wel iets te beleven!

De begeleiders van Herfstvakantie kamp

Alle begeleiders en instructeurs van het Herfstvakantie kamp werken geregeld met kinderen bij de alledaagse activiteiten van UP Events. Vele van onze medewerkers hebben dan ook een achtergrond in het onderwijs, of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Daarnaast zorgen wij dat alle begeleiders goed getraind zijn, om altijd een enthousiaste en positieve houding te hebben wanneer ze met kinderen werken. Dit kunnen zij dan goed combineren met het aanbrengen van structuur.

Dagprogramma

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 uur en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 17.15 uur. Het dagprogramma van Herfstvakantie kamp is vatbaar voor wijzigingen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het weer. Wij proberen wel zo veel mogelijk buiten te doen, daarom vragen wij om er voor te zorgen dat de kinderen goede, gepaste kleding dragen.

Herfstvakantie kamp Amsterdam data 2023

Gezien de Herfstvakantie nooit op dezelfde dagen valt, veranderen de kamp-data elk jaar. Wij houden dit netjes bij. Zo komen de nieuwe kamp-data op tijd op onze website te staan.

Dagen herfstkamp: 23 oktober t/m 27 oktober

Keurmerken en veiligheid

Doordat Herfstvakantie kamp Amsterdam een onderdeel is van UP Events Kids, is het automatisch aangesloten bij Recron en Vebon veilig buitensporten. Daarnaast is het bedrijf TÜV gecertificeerd. UP Events Kids werkt met een speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld veiligheidssysteem. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risico analyse van de kampactiviteiten, beheersmaatregelen voor risico’s. registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen en meer.

Herfstvakantie kamp Amsterdam

My son, 9, spent two days with UP. Usually he always wants to do these things with a friend but he was so excited about the activities that he did it alone. He came home both days full of fun stories. He had a great time!
Amanda Gowland
Amanda Gowland
1678107844
Mijn zoon en een vriendje zijn in de voorjaarsvakantie 3 dagen naar het kamp geweest en hebben het er ontzettend naar hun zin gehad. Het was moeilijk om ze aan het einde van de dag weer mee naar huis te krijgen. Het kamp is een mooie mix van spannende activiteiten zoals lasergamen en archery, lekker voetballen/sporten en knutselen. De locatie is ook geweldig. Een absolute aanrader!
Martien Swart
Martien Swart
1677838255
Mijn zoon ging alleen en is 4 dagen geweest bij het zomerkamp. De kinderen, activiteiten en de begeleiding vond hij allemaal even leuk, elke dag kreeg ik weer enthousiaste verhalen. Voor herhaling vatbaar.
Zephirin
Zephirin
1628266287
Superleuk zomerkamp voor kids!
Michiel Plakman
Michiel Plakman
1628262635
Ron van Eeuwen
Ron van Eeuwen
1627664156
Superleuke en veel activiteiten
Bregje Kop
Bregje Kop
1626414321
Nicky Vos
Nicky Vos
1623867945
Luc Haverkamp
Luc Haverkamp
1623867931
js_loader

Quotes van ouders

“Wat een geweldig kamp voor kinderen! Mijn dochters (10 & 12 jaar) hebben elke dag genoten van alle activiteiten en waren oprecht teleurgesteld toen het kamp afgelopen was. Het is net of ze 5 kinderfeestjes per dag hebben onder begeleiding van de leukste begeleiders, die maken het kamp een must voor alle kinderen in Amsterdam en omstreken!”

“Our son had a great time at this kids kamp! So much so that we sent him for a second week. He loved all the activities, there was a great variety and they kept him busy all day. Highly recommend to anyone that has active kids and wants them moving all day.”

“Hij vond het kamp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuk herfstvakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie en dit bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ’n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.