Vakantiekampen in Amsterdam

Kies uit de leukste vakantiekampen in Amsterdam. Elke vakantie kun je weer bij UP Events Kids terecht voor de leukste activiteiten, spellen en het allerbelangrijkste heel veel lol. Op onze eigen locatie in Amsterdam West hebben wij onbeperkte mogelijkheden. De kinderen doen outdoor activiteiten zoals lasergame, bubbelvoetbal en archery tag. Daarnaast hebben wij 2 verschillende escape rooms en ook onze arcadegames is een absolute must voor de kids. Bekijk onze veel gestelde vragen.

Vakantiekampen in Amsterdam

Op onze eigen locatie in Amsterdam Nieuw-West ontvangen wij iedere vakantie weer veel verschillende kids. Elke vakantie hebben wij een gevarieerd aanbod aan activiteiten, gezelligheid en vooral heel veel lol. De vakantiekampen zijn in elke schoolvakantie. Te beginnen met de voorjaarsvakantie wanneer ons voorjaarsvakantie kamp plaats vindt. Net als tijdens het herfstvakantie kamp en kerstvakantie kamp proberen wij zo veel mogelijk buiten bezig te zijn. Mocht het weer echt dermate slecht zijn dat dit niet mogelijk is, hebben we voldoende leuke indoor activiteiten om de kids een te gekke tijd te laten beleven. Veel van de kinderen komen naar meerdere vakantiekampen.

Hoeveel dagen

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen de kinderen naar onze vakantiekampen komen. We hebben veel verschillende kinderen en de ene komt 2 dagen, de andere komt 3 weken. Je kunt altijd kiezen voor een paar dagen en dan later bijboeken. De meerdere dagen korting geldt ook als je later dagen bij boekt. Je kunt ook kiezen om het aantal dagen te verdelen over meerdere weken. Bijvoorbeeld tijdens het zomervakantie kamp als jezelf parttime werkt. Niet alle scholen hebben twee weken vakantie tijdens de meivakantie. Daarnaast hebben niet alle scholen dezelfde weken vakantie omdat ze 1 van de twee weken vaak zelf mogen invullen. Daarom kijken we elke jaar of er voldoende aanmeldingen zijn voor het meivakantie kamp.

Vakantie kampen in Amsterdam

Robinson crusoe Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Ons meivakantiekamp in Amsterdam. Twee weken lang plezier. Lasergamen, Bubbel voetbal en meer.

zomervakantie - zomerkamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Zomervakantie kamp

Zes weken lang te gekke activiteiten. Heerlijk buiten spelen in het groen van Amsterdam.

Voorjaarsvakantie kamp
Voorjaarsvakantie kamp amsterdam

Voorjaarsvakantie kamp

Een hele week kids kamp. Te gekke activiteiten binnen en buiten.

Herfstvakantie kamp amsterdam archery tag spelen

Herfstvakantie kamp

Een te gekke week als de blaadjes van de bomen vallen. Gezelligheid staat voorop.

Kerstvakantie kamp

Ook in de deze twee weken gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Maar ook binnen staan te gekke activiteiten op de planning.