Mei dagkamp

Mei dagkamp Amsterdam

Mei dagkamp, georganiseerd door UP Events, is er voor de kinderen die niet op vakantie gaan, maar toch net zoveel leuke dingen willen doen als dat ze op vakantie zijn. Ons terrein in Amsterdam West is omringd door natuur, heeft een klein ‘strandje’ voor spellen in het zand. Bovendien zijn er loodsen voor de activiteiten die binnen plaatsvinden. Bij UP Events zit uw kind goed we organiseren namelijk het hele jaar kinderfeestjes waar soortgelijke activiteiten gedaan worden. Daarnaast doen wij ook workshops, activiteiten en sportdagen op scholen. Een mei dagkamp sluit daar mooi bij aan.

Keurmerken en veiligheid

Het Meivakantie kamp is via UP Events aangesloten bij Recron en Vebon, veilig buitensporten en door het bedrijf TÜV gecertificeerd. Wij werken met een speciaal door de branche-organisatie en TÜV ontwikkeld veiligheidssysteem. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn o.a. een uitgebreide risico analyse van meivakantie kampactiviteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen.

Activiteiten

Sport, spel, ontdek en ervaar. Allemaal in het mei dagkamp leuke, uitdagende en leerzame dingen doen met elkaar en dat zoveel mogelijk in de buitenlucht.

Elk kind zal verrast worden door het scala aan activiteiten in dit zomerkamp. Een greep uit het aanbod: lasergamen (outdoor), word een echte Robin Hood en leer boogschieten, ontsnap samen zo snel mogelijk uit de escape room voor kinderen, lekker rennen en knallen met bubbelvoetbal, waan je in een andere wereld met de VR experience, leef je uit tijdens de percussie workshops, wil je knutselen maar dan wel iets heel gaafs? Dan gaan we graffiti spuiten. Kortom, de week van je leven!

Na één dag toch niet genoeg? Prima, je kan makkelijk het kamp verlengen en toch nog voor een hele week kamp kiezen. Activiteiten die je leuk vindt om nog een keer te doen plannen we nog een keer, als je liever iets nieuws wilt hebben we dat ook!

Mei dagkamp Amsterdam dagen

Bekijk hier op welke dagen de kinderen kunnen deelnemen aan het meivakantie kamp. En schrijf je kind in. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wat anderen van hun mei dagkamp vonden

Archideae
Archideae
16:11 06 Aug 21
Superleuk zomerkamp voor kids!
Michiel Plakman
Michiel Plakman
15:10 06 Aug 21
Ron van Eeuwen
Ron van Eeuwen
16:55 30 Jul 21
Superleuke en veel activiteiten
Bregje Kop
Bregje Kop
05:45 16 Jul 21
Nicky Vos
Nicky Vos
18:25 16 Jun 21
Luc Haverkamp
Luc Haverkamp
18:25 16 Jun 21
Joran Van Kemenade
Joran Van Kemenade
18:25 16 Jun 21
Mijn zoon en vriendje hebben met veel plezier meegedaan.Toen ik ze ophaalde waren ze vol met verhalen wat ze gedaan hadden!Dat is voor mijn zoon bijzonder, want vaak verteld hij niet veel als hij ergens is geweest 🤣😉Kamp is afwisselend met moderne techniek (lasergamen, VRbril avontuur) tot “Robinson” activiteiten, samenwerken en ravotten op luchtkussen, etc.Mijn kind en zijn vriendje willen graag weer komen!!
janneke nijhof
janneke nijhof
07:57 10 May 21
Up events denkt direct mee en zet een extra stap om ook kinderen met speciale behoeftes te ontvangen. Bijzonder hoe dit door jullie is opgepakt, het voelde echt als thuis komen in een warm bad. Goeie overdracht bij de leiding die enthousiast en bekwaam zijn. Heerlijk buiten terrein met diversen vette activiteiten. Mijn zoon heeft een geweldig dag gehad dankzij jullie.
Nicole Lempers
Nicole Lempers
08:11 08 May 21
Mijn zoon heeft genoten, heerlijke dagen gehad, van bubbelvoetbal en lasergamen tot marshmallows roosteren. Leuk gevarieerd programma. Erg aardige leiding. Leiding is ook zeer behulpzaam en informatief! Zeker voor herhaling vatbaar.
Dunja Ullrich
Dunja Ullrich
17:15 07 May 21
js_loader

De begeleiders van mei dagkamp Amsterdam

De mei dagkamp begeleiders en instructeurs werken regelmatig met kinderen bij UP Events. Verder hebben vele van onze medewerkers een achtergrond in het onderwijs of (volgen) een pedagogische of sportieve opleiding. Onze begeleiders zijn getraind om altijd enthousiast en positief te zijn en dit te combineren met een goede structuur. Wij vragen van onze medewerkers een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Meivakantie kamp voorbeeld

09:00 – 10:00 Introductie
10:00 – 11:00 Lasergamen
11:00 – 12:00 Lunch en smeren
12:00 – 13:00 Arcade games
13:00 – 14:00 Waterpistolen gevecht
14:00 – 15:00 Momentje voor jezelf
15:00 – 15:30 Drankje/snack en smeren
15:30 – 16:30 Escape room
16:30 – 17:30 Cooling down met diverse spelletjes

Dit programma is vatbaar voor wijzigingen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het warme weer.

Reviews

“Zij vonden het echt heel erg leuk! Waren totaal knock out, maar vandaag weer veel zin om te gaan. Onze zoon zei dat het enige jammere is dat je weer naar huis moet en niet daar ook slaapt in een tent 🙂 ”

“Onze kinderen zeiden ons; “Mam, wij hebben echt veel kampen gedaan, maar dit is echt de vetste ooit, het is een dag lang een kinderfeestje!” Ze smeekten hun moeder of ze alsjeblieft de hele week mogen,”

“Hij vond het mei dagkamp zo leuk dat hij morgen weer wil komen, dat hadden we nog nooit.”

“Erg leuke meivakantie kamp! Helaas konden we niet op vakantie deze zomer, en deze zomerkamp bood precies de activiteiten aan die mijn zoon te gek vond. Iedere dag kwam hij helemaal voldaan, moe en vies thuis. Precies hoe hij dat wilde! Haha”

“Echte aanrader. Mijn zoon (9) zou eigenlijk 4 dagen gaan om het uit te proberen, maar hij wilde per se ‘n vijfde dag.”

“Super tof kamp! Alles klopte: leuke jonge enthousiaste begeleiders, tof entertainment, wel 3 coole dingen op één dag te doen voor de kids. Ook voor ouders een uitkomst omdat het kamp van 8:00 tot 18:00 uur was. Zo kunnen de ouders ook nog een hele werkdag maken :-). En flexibel af te nemen: van 1 tot heel veel dagen. Volgend jaar zeker weer!”