What’s UP?

Om te boeken kun je hier meteen jouw zoon of dochter inschrijven voor één of meerdere kidskampdagen in de meivakantie of zomervakantie. Heb je een andere vraag of wil je liever even persoonlijk contact? Vul dan hieronder het contactformulier in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

Certificatie

  • UP Events is aangesloten bij VeBON
    VeBON-bedrijven geven u een extra zekerheid doordat zij werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem, goed verzekerd zijn, met deskundig personeel werken, goede materialen gebruiken en zorg hebben voor natuur en milieu. Kiezen voor een VeBON-bedrijf betekent kiezen voor een belevenis waar plezier en veiligheid hand in hand gaan.
  • UP Events is aangesloten bij Recron
Plattegrond Zomerkamp Amsterdam

Locatie

Het terrein van UP Events ligt op een unieke en groene locatie in de Tuinen van West.

Deze is met de auto makkelijk te bereiken, via bijvoorbeeld de N200 en is voorzien van een grote parkeerplaats voor de deur. Wel zo makkelijk.

UP Events is ook makkelijk te bereiken met het OV. Zo gaat Bus 21 vanaf Amsterdam CS richting Geuzenveld/de Eendracht. Stap uit bij de halte van de Lidl/ Aalbersestraat. Sla vervolgens rechtsaf en loop de Cornelis Outshoornstraat uit. Loop de Tom Schreursweg in, U ziet UP Events direct aan uw rechterhand.