Boek nu jouw vakantie kamp Amsterdam

Hier kun je nu ons vakantie kamp in Amsterdam boeken voor je kind(eren). Alle dagen zijn zonder overnachting en voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid, HISWA/Recron, NOC*NSF en de gemeente Amsterdam.

Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging en factuur per mail. Na de bevestiging kun je kosteloos 1x je boeking wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail naar kids@upevents.nl. Graag verwijzen we nog naar onze algemene voorwaarden.

Prijzen

1 dag: € 64,-
2 dagen: € 123,-
3 dagen: € 177,-
4 dagen: € 226,-
5 dagen: € 269,-

Prijzen zijn per kind en inclusief BTW

In hetzelfde groepje als je vriend(in), kan dat?
Jazeker, elke dag kunnen de kinderen bij aankomst zelf bepalen met wie ze in het groepje zouden willen.

Profiteer van de gezinskorting!

Boek je voor meerdere kids van één gezin? Dan worden de dagen van alle kinderen bij elkaar opgeteld en hanteren we de bijbehorende prijs. Bijvoorbeeld: Henk & Pietje zijn twee broertjes, die allebei 3 dagen komen. Dan wordt de prijs slechts €53,80 per kind per dag! Vul wel per kind het contactformulier in.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Zomervakantie kampdagen

12 juli 2021 t/m 20 augustus 2021

Op elke vrijdag van het Zomerkamp vindt de weekafsluiting plaats. Op deze vrijdagen roosteren de kids marshmallows op een kampvuurtje en zal er een leuk muziekje op staan. Daarnaast is dit een borreluurtje voor alle ouders. Kom je ook gezellig om 16:00 een hapje en drankje doen?

Overzicht aanmeldingen

Wil je je kids graag in de wat rustigere weken laten komen? Dat kan! Uit ervaring weten we dat weken 3, 4 en 5 over het algemeen wat minder aanmeldingen hebben, wat voor een iets relaxtere sfeer kan zorgen voor sommige kinderen.

ER IS NOG PLEK, DUS

UPventure camp online boeken